ΠΟΕΔΗΝ για Αττικό: Διασπορά του ιού παντού

Εβδομήντα τρία περιστατικά εισήχθησαν την Τρίτη στο Αττικό το οποίο εφημέρευε.

Οι προσελεύσεις ασθενών για εξέταση κορονοϊού ξεπέρασαν στην εφημερία τους 235. Νοσηλεύονται περί τους 200 ασθενείς με κορονοϊό αυτή τη στιγμή εκτός ΜΕΘ. Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 40 ασθενείς και υπάρχουν τρεις κενές κλίνες. Η γενική ΜΕΘ 5 κλινών είναι γεμάτη ενώ υπάρχουν ράντζα παντού στους διαδρόμους.

Αυτές είναι οι εικόνες που περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ που επισκεύτηκε σήμερα τον πρωί το Αττικό μετά την εφημερία του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ οι γιατροί και οι νοσηλευτές ψάχνουν χώρο για να χωρέσουν οι ασθενείς οι οποίοι περιμένουν.

Έχουν ήδη γεμίσει 5 κλινικές, η μία 28 κλινών και οι 4 κλινικές 33 κλινών και η βραχείας με 18 ασθενείς.

Εν τω μεταξύ υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στις γενικές κλινικές σε ασθενείς και προσωπικό. Εισήχθησαν οι ασθενείς αρνητικοί και νοσηλεύονται πια ως περιστατικά κορονοϊού. Σε τέσσερις κλινικές του νοσοκομείου που νοσηλεύονται γενικά περιστατικά βρέθηκαν αρκετοί ασθενείς θετικοί.

Χώρισαν θαλάμους και νοσηλεύονται στην ίδια κλινική θετικά κρούσματα, σε άλλους θαλάμους ύποπτα κρούσματα και σε άλλους γενικά περιστατικά .

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ «όποιος ασθενής μπαίνει στην εφημερία για άλλη αιτία, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να κολλήσει. Νοσσούν πολλοί συνάδελφοι ελαφρά αφού οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εμβολιαστεί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί